Hvorfor vælge os?

Vi er rigtige fagmænd: Kvaliteten er altid i top, når du vælger os. Vi bruger kun faglærte glarmestre, som kan deres kram.

Hvorfor vælge os?

Vi er hurtigst: Vi ved, hvor vigtigt det er at få en ny rude hurtigt i, så du kan føle dig tryg igen.

Hvorfor vælge os?

Hos os får du ikke en slem overraskelse, når regningen kommer.

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Aarhus-glarmesteri.dk ejes af:

Aarhus Glarmesteri A/S
H.C. Tvenges Vej 7
8000 Aarhus C
70224849
glas@aarhus-glarmesteri.dk

Aarhus-glarmesteri.dk, indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på aarhus-glarmesteri.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Aarhus-glarmesteri.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

- Ved brug af såkaldte cookies
- Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part.

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Hvis du ikke vil tillade cookies

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du ændre indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret. Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org)

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi bruger cookies til at give brugerne den bedste oplevelse af vores sites, bl.a. til at fastlægge, hvordan vores site bruges. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Optimering af visning

På aarhus-glarmesteri.dk lægger vi cookies, hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet.

Hvert eneste besøg på aarhus-glarmesteri.dk registreres ved hjælp af cookies. Hver gang du - eller mere præcist din computer, tablet eller mobiltelefon - besøger aarhus-glarmesteri.dk, fortæller cookien os om dit besøg:

- hvor lang tid du besøger hjemmesiden
- hvilke områder og hvor mange sider du læser
- om din computer eller mobil har besøgt os tidligere
- hvilken browser og styresystem du bruger

Denne information er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af aarhus-glarmesteri.dk

Vi bruger Google Analytics til dette formål.

Google indsamler personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer. Ingen persondata videregives eller sælger ingen persondatas til tredjepart.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Aarhus Glarmesteri A/S, skal du rette henvendelse hos Aarhus Glarmesteri A/S. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.

Dato: 01.06.2018