Skanderborg Glarmesteri`s showroom
VORES VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vi griber en opgave professionelt an fra start til slut og levere et resultat du er glad for fremover. 

Hvorfor vælge os?

Vi er rigtige fagmænd: Kvaliteten er altid i top, når du vælger os. Vi bruger kun faglærte glarmestre, som kan deres kram.

Hvorfor vælge os?

Vi er hurtigst: Vi ved, hvor vigtigt det er at få en ny rude hurtigt i, så du kan føle dig tryg igen.

Hvorfor vælge os?

Hos os får du ikke en slem overraskelse, når regningen kommer.

forside felt

Velkommen til Skanderborg Glarmesteri`s showroom

Kom ned og besøg vores butik på Holmstrupgårdsvej 248 b i Aarhus V. Vi er altid klar på at tage en snak om dine ønsker. 

Skanderborg GlarmesteriI vores showroom har du mulighed for at få masser af inspiration, til moderne glasløsninger. Der er (næsten) ingen grænser for, hvad man kan kreere i glas. 

Vi kan levere løsninger indenfor eksempelvis special-tilpassede brusedøre og brusevægge, spejle, lækre glasbeslag og værnglas til terrassen eller trappen. 

Mangler du et helt nyt vindue, kan vi også være behjælpelige,- vi samarbejder med mange forskellige leverandører.

Skanderborg GlarmesteriEr det i stedet indramning af et maleri eller et billede, du har brug for, har vi også stor ekspertise på dette område, og besøger du vores showroom, kan vi fremvise rammer i både træ og aluminium, som vi kan tilpasse ud fra specifikke mål.
Bemærk at vi altid bruger syrefri materialer til indramning; passepartout karton, lim. En lille ekstra note er at vi benytter glas, som har ekstraordinær god gennemsigtighed. 

showroom skanderborgVi glæder os til at se dig i butikken, og vi garanterer en professionel service og altid aktuel rådgivning, da vi konstant holder os ajourført indenfor alt det nyeste i vores branche. 

Skulle du for brug for yderligere inspiration, byder vi dig gerne velkommen i vores 150m2 store showroom i Århus, som er åbent hver dag til at betjene dig. Se vores åbningstider for Aarhus Showroom og butik her.

 

Vi glæder os til at se dig! 

Vh Michael Lindell