VORES VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vi griber en opgave professionelt an fra start til slut og levere et resultat du er glad for fremover. 

Hvorfor vælge os?

Vi er rigtige fagmænd: Kvaliteten er altid i top, når du vælger os. Vi bruger kun faglærte glarmestre, som kan deres kram.

Hvorfor vælge os?

Vi er hurtigst: Vi ved, hvor vigtigt det er at få en ny rude hurtigt i, så du kan føle dig tryg igen.

Hvorfor vælge os?

Hos os får du ikke en slem overraskelse, når regningen kommer.

forside felt

Solfilm

Vi udfører opgaver med solfilm i både Skanderborg og Århus.

solfilmOm sommeren når solen står direkte på en facade med vinduer, betyder dette ofte problemer med høje temperaturer indendørs, og det gælder både i privaten og på kontoret. Problemet varme kan afhjælpes ved udskifte ruderne med sol med solafskærmet glas, men en anden og billigere løsning er, at få sat solfilm på de eksisterende vinduer.
Ved at montere solfilmen både udvendigt og indvendigt opnås størst effekt. Nogle af de nyeste energiruder giver dog kun mulighed for at montere en specifik type solfilm udvendigt, da ruden ellers ikke kan komme af med varmen, og resultatet bliver derfor en termisk sprængning. Man skal derfor være opmærksom på, at bruge den rigtige film til sit projekt.

Benytter Skanderborg Glarmesteri kan du dog være helt sikker på, at du får den helt rigtige rådgivning og den rigtige løsning. Montering af solfilm er normalt ikke en opgave for en "gør det selv mand". Det kræver erfaring, men har du mod på det, er du selvfølgelig velkommen til at købe solfilmen af os.

solfilmDer findes mange forskellelige folier, der har hver deres fordele og ulemper. Nogle lukker meget varme ude, men de er normalt også meget mørke eller spejlende, andre er lysere og lukker mindre varme ude.
Du er velkommen i vores butik i Århus til en snak om solfilm, og du kan se mange forskellige prøver på folie.

Vi glæder os til at hjælpe jer af med varmen.